Tijdens de zomervakantie van 14 juli t/m 20 aug zijn de kerkdiensten in het dorpje Leur
Aanvangstijd: 10.00 uur ( koffie drinken na de dienst)
Adres: Van Balverenlaan 4, Leur.

Dat is hier.

Najaarsexpositie met werk van Roeli Willekes en Wiebe van Dingen

16 september tot en met  28 oktober 2018

In het najaar zullen houten beelden van Wiebe van Dingen in de Schakel worden tentoongesteld. Samen met de aquarellen van Roelie Willekes bij psalm 139.

Wiebe van Dingen is geboren in Loppersum en opgegroeid in het noorden van het land. Door zijn onderzoekende houding en groeiend godsbesef ontwikkelde zich een gevoel voor schoonheid, menselijke verhoudingen en natuurlijke processen. Wiebe bewerkt hout,  metaal en glas. Roeli Willekes heeft twintig aquarellen gemaakt bij psalm 139. Ze interpreteert de tekst op beeldende wijze en blijft in haar abstracte aquarellen heel dicht bij de tekst.

De expositie is op zaterdag 22 september, 13 oktober en 20 oktober van 14:00 – 16:00 uur te bezichtigen en op aanvraag.

Tijdens de opening van de kerk is er ook gelegenheid om een stil moment voor u zelf te zoeken. Om even in de kerk te zitten met uw eigen gedachten, om te mediteren, te bidden, om tot rust te komen. Ook kunt u een kaarsje aansteken voor iemand die u dierbaar is. Van 15:00 – 15:30 uur zal er een moment van stilte, muziek en bezinning zijn. Er zullen gedichten gelezen worden die aansluiten bij de schilderijen en de beelden van de kunstenaars en er zal meditatieve muziek gespeeld worden.

Info: Margreet van der Meij, telefoon: 024-6450563,