Kinderen een plek

‘Ik voel me thuis in het contact met kinderen over de bijbel. We hebben hier gezellige gesprekjes waarin we hun alledaagse leven verbinden met de bijbel. Dat geeft mij energie en houdt me betrokken.’

Tijdens de zomervakantie van 14 juli t/m 20 aug zijn de kerkdiensten in het dorpje Leur
Aanvangstijd: 10.00 uur ( koffie drinken na de dienst)
Adres: Van Balverenlaan 4, Leur.

Dat is hier.

Download Schakelbrief

klik hier

Stilte, muziek en bezinning bij kunst in de kerk

Op zaterdag 14 april, 28 april en 12 mei is de Schakel, Pius XII straat 85 in Wijchen van 14.00 – 16.00 uur open om het werk van de Haagse kunstenaar Greetje van den Akker te bezichtigen. Tijdens de opening van de kerk is er ook gelegenheid om een stil moment voor u zelf te zoeken. Om even in de kerk te zitten met uw eigen gedachten, om te mediteren, te bidden, om tot rust te komen. Ook kunt u een kaarsje aansteken voor iemand die u dierbaar is.

Van 15:00 – 15:30 uur zal er een moment van stilte, muziek en bezinning zijn. Er zullen gedichten gelezen worden die aansluiten bij de portretten van de kunstenaar en er zal gespeeld worden op gitaar en dwarsfluit. Medewerking verlenen: 14 april Ronald Smulders, gitaar, 28 april Roel van Riel, gitaar en 12 mei Edith Jaspers, dwarsfluit.

Info: Margreet van der Meij, telefoon: 024-6450563; e-mail: