De zondagse vieringen

De wekelijkse vieringen op zondagmorgen zijn het kloppend hart van onze kerkelijke gemeenten.
We komen bij elkaar om te zingen, te bidden en ons te laten inspireren door woorden uit de bijbel.
Regelmatig zijn er bijzondere momenten in de viering zoals het dopen van kinderen en het delen van brood en wijn (druivensap).
De vieringen, die ongeveer een uur duren, worden geleid door een predikant uit Wijchen, de streekgemeente of uit de regio.
Muzikale begeleiding wordt verzorgd door een organist. Ook werkt een soms een koor of liedgroep mee.
Er is oppas aanwezig voor de kleinste kinderen.
Kinderen in de basisschoolleeftijd gaan tijdens een deel van de viering naar een andere ruimte voor verwerking van het onderwerp op hun eigen niveau.
Tijdens de viering wordt er gecollecteerd voor de kerk en voor een goed doel.
In Batenburg zijn de vieringen tweewekelijks.

Voor wie slecht ter been is, is er een taxidienst van vrijwilligers die u ophalen en naar viering brengen.
Het geluid van de viering wordt opgenomen en kan achteraf via de computer of een geluidsdrager beluisterd worden (mp3).

Aanvangstijd: 11.00 uur (vanaf 10.30 uur koffie drinken)
Plaats: De Schakel, Pius XIIe straat 85, Wijchen

In de zomervakantie worden de vieringen gehouden in het kerkje van Leur. Er is dan geen taxidienst en geen oppas of kindernvendienst.

Batenburg
Aanvangstijd: 9.30 uur.